• cauta in paginiaurii
 • cauta in paginiaurii
 • cauta in paginiaurii
 • cauta in paginiaurii
 • cauta in paginiaurii
 • cauta in paginiaurii
 • cauta in paginiaurii
 • cauta in paginiaurii
 • cauta in paginiaurii
 • cauta in paginiaurii
 • cauta in paginiaurii
 • cauta in paginiaurii
 • cauta in paginiaurii
 • cauta in paginiaurii
 • cauta in paginiaurii

Twitter Widgets
PAGINI AURII SA Campanii publicitare

CONCURS GOLDENBOX – Îmbogăţeşte-ţi site-ul cu o căsuţă de căutare în paginiaurii.ro!

Concursul Golden Box s-a desfasurat in perioada 25 mai – 15 iunie 2010. Pagini Aurii a organizat acest concurs impreuna cu 5 dintre cei mai cunoscuti bloggeri din Romania:

- Cabral Ibacka (cabral.ro )

- Denisa Bârgău (denisuca.ro)

- Ionuţ Oprea (clickio.ro)

- Constantin Cocioaba (eCostin.ro)

- Cristian China-Birta (chinezu.ro)

Acestia si-au îndemnat susţinătorii prin intermediul siteurilor lor şi a reţelelor de social media să participe la concurs. Prin publicarea unui widget personalizat, deţinătorii de site-uri sau bloggeri au intrat în echipa aleasă. Pentru o comunicare eficienta a concursului pentru participanti a fost creat special site-ul: www.goldenbox.ro/concurs . Regulamentul oficial al concursului poate fi consultat la : http://www.goldenbox.ro/concurs/regulament.html

Obiectivele concursului Goldenbox s-au concretizat prin :

  - Raspandirea casutelor de cautare in paginiaurii.ro printre bloggeri

  – Reafirmarea pozitionarii online ca furnizor de resurse de afaceri prin noi module de acces la informatia sa

  – Cresterea expunerii serviciilor si ofertei Pagini Aurii in randul publisherilor, webmasterilor, leaderilor de opinie online, utilizatorilor finali (totodata beneficiarii directi ai distributiei widgetului)

  - Evidentierea prezentei online a Pagini Aurii prin tool-ul creat, Golden Box

  – Reconfirmarea ca Pagini Aurii, este un partener de business inovator, cu solutii hi tech simple si eficiente

  - Cresterea, adoptia si generarea de noi cautari printr-un tool simplu si eficient

  - Cresterea numarului de vizite / cautari in paginiaurii.ro

Mecanismul concursului s-a dezvoltat pe baza de recomandare : Cinci bloggeri influenti au afisat pe blogul lor, contra cost, widgetul si l-au promovat pozitiv, detaliind avantajele sale, au fost incurajati sa-l dea mai departe altor bloggeri, distributia a fost masurata si monitorizata. Concursul a folosit un mecanism viral, simplu: detinatorii de bloguri se inregistrau in concurs, alegand sa fie sustinatorul unuia dintre cei 5 lideri de opinie prin preluarea widgetului personalizat, iar echipa cu cei mai multi sustinatori a participat la tragerea la sorti pentru premiile mari: o excursie la Expo China sau Ad:Tech Londra; echipele necastigatoare au premii de consolare in bani sau un Amazon Kindle.

Widgetul – Golden Box Generator este o aplicatie web prin care orice vizitator poate genera o casuta de cautare in paginiaurii.ro, personalizata dupa: dimensiune si culoare, domeniu de activitate, locatia cautarii (regiune, judet, etc).Aceste casute sunt destinate oricarui blogger sau proprietar de website care doreste sa puna la dispozita vizitatorilor sai un instrument foarte util de cautare. Prin dezvoltarea căsuţelor de căutare, Pagini Aurii vine în întâmpinarea nevoilor utilizatorilor de a aduce o căutare precisă de firme, produse şi servicii oriunde în mediul online.Orice posesor de site sau blog poate genera şi publica casuţe de căutare personalizate, oferind astfel vizitatorilor acces la o baza de date actualizată de peste 200.000 de companii româneşti.

Premiile concursului Goldenbox:

 • Premiul I – Excursie in Shanghai la World Expo 2010

 Expozitie globala, non-comerciala, la care au participat majoritatea tarilor lumii. Scopul este de a promova schimbul de idei  si dezvoltarea economiei  mondiale a culturii, stiintei si tehnologiei.

 • Premiul II – Excursie in Londra la conferinta Ad:Tech 2010

  Conferinta ce se tine anual in marile orase ale lumii, printre care si Londra, Tokyo, San Francisco si Sydney. Cea din Londra, din anul 2010, a avut vorbitori foarte importanti din lumea marketingului digital.

 • Premiul III – Amazon Kindle

 Este un ebook reader creat de Amazon pentru a putea avea o intreaga biblioteca cu tine, oriunde te-ai afla. Poti citi carti in diverse formate, incluzand popularul format PDF, fisiere text (TXT), HTML, DOC, etc. si formatul proprietar Kindle, AZW.

 • 300 EURO pentru 5 concurenti

 S-a acordat primilor 5 bloggeri cu numarul cel mai mare de cautari efectuat in widget-ul lor.

Concursul Goldenbox a avut un succes insemnat, am inregistrat peste cateva sute de preluari pe bloguri din Roamnia, cu peste 1 milion de afisari ale widgetului, peste 5000 de cautari efectuate in casutele de cautare pe perioada concursului, peste 7000 de vizitatori unici pe siteul concursului. De asemenea propagarea pe retelele Sociale: Facebook si Twitter a fost una insemnata, fanii, prietenii si urmaritorii conturilor Pagini Auri din aceste retele sociale au crescut de cca. 4 ori.