• cauta in paginiaurii
 • cauta in paginiaurii
 • cauta in paginiaurii
 • cauta in paginiaurii
 • cauta in paginiaurii
 • cauta in paginiaurii
 • cauta in paginiaurii
 • cauta in paginiaurii
 • cauta in paginiaurii
 • cauta in paginiaurii
 • cauta in paginiaurii
 • cauta in paginiaurii
 • cauta in paginiaurii
 • cauta in paginiaurii
 • cauta in paginiaurii

Twitter Widgets
PAGINI AURII SA Campanii publicitare

PAGINI AURII – SPONSOR OFICIAL la Internet Festival Brasov, mai 2011

Internet Festival Braşov a fost un eveniment dedicat antreprenorilor şi oamenilor de afaceri care doresc să fie la curent cu promovarea în mediul online şi crearea de noi oportunităţi de afaceri.  Am fost prezenţi în data de 26 mai la Internet Expo şi pe 27 mai la sesiunea de conferinţe business numita Online Business Forum.

Internet Expo, expoziţia cu standuri neconformistă, neconvenţională, cu participare gratuită, un loc în care aţi întâlnit firme care oferă servicii pe piaţa din Braşov şi nu numai. (www.internetexpo.ro) -  26 mai – Garden Club

Online Business Forum, evenimentul cel mai aşteptat de antreprenorii zonei de online. Organizatorii s-au pregatit temeinic şi v-au oferit şi anul acesta cele mai noi tendinţe din piaţa online şi cele mai eficiente strategii pe care să le aplici în afacerea ta. Ediţia din acest an a fost complexă, abordând mediul online din trei directii diferite, fiind destinată atât antreprenorilor cu experienţă cât şi celor pasionaţi, dar aflaţi la început de drum. (http://obf.ro) – 27 mai – Aro Palace

Scopul principal de participare ca si sponsor oficial a fost acela de a ne face simţită prezenţa în mediul de business online. Alegând să sponsorizăm un astfel de eveniment ne-am dorit să ne poziţionăm ca un jucător activ pe piaţa de online si in acelasi timp sa fim mai aproape de mediul de afaceri.

Evenimentul a fost promovat prin urmatoarele materiale promotionale si canale media: afişe au fost postate în locuri publice din Braşov,  invitatii distribuite în centru Braşovului şi la firme din domeniul IT, machete de presa în presa locala si spot radio la radio Tex (5 spoturi pe zi), ziarul evenimentului – Internet Express distribuit în 5000 de exemplare, broşura Pagini Aurii  - introdusa în mapele de la seminarii, conferinţa cu presa locala, recomandări în social media (bloguri, Facebook,Twitter) făcute de organizatori, newsletter Pagini Aurii trimis către clienţi din patru judeţe din regiune.

Pagini Aurii a organizat doua concursuri la Internet Expo: unul dedicat  companiilor participante si unul dedicat oamenilor de afaceri.

Concursul dedicat companiilor a oferit oportunitatea ca toate firmele care s-au înregistrat gratuit în paginiaurii.ro la stand să câştige prin tragere la sorţi un anunt Superior pentru un an de zile. Acestea s-au înscris completând un formular tipizat şi inserându-l în urna special amenajată de la stand. Prin aceasta promotie speciala, Pagini Aurii si-a atins scopul pentru ca s-au înscris majoritatea firmele prezente la Internet Expo, a reusit sa atraga noi clienţi şi sa fidelizeze pe cei existenţi, oferindu-le un upgrade de produs si de asemenea a interacţionat live cu posibilii clienţi.

Concursul dedicat oamenilor de afaceri a avut parte de o promovare originală pentru ca, Ema si Bogdan, promoterii Pagini Aurii au împărţit cărti de vizită prin care invitau toate persoanele de la expozitie şi seminarii să-i sune gratis, dar nu oricum, ci din paginiaurii.ro. Cine accepta provocarea venea la stand, completa frormularele de înscriere, şi le insera în urna specială de concurs. La ora stabilită în regulament a fost extras marele câştigător. Premiul a fost un smartphone de ultimă generaţie: Nokia E7. Pagini Aurii si-a atins obiectivele pentru ca facilitatea Sună Gratis a fost cunoscută mai bine şi totodata testată. A organizat un concurs  fulger, interactiv şi atractiv pt utilizatori,  a interacţionat cu consumatorii de online de la expo, drept dovada aprope toate persoanele participante s-au inscris in concurs. Câştigătorul concursului a fost un tanar promotor al noilor tehnologii de 22 de ani Bartha Adam din Brasov.